410W Моно Соларен Панел - VT-410-1

269.44 лв.

410W Моно Соларният панел представлява високоефективно решение с компактни размери за генериране на слънчева енергия с използване на монокристални соларни клетки. Този панел е идеален за намаляване на разходите за електроенергия и подпомагане на устойчивото енергийно бъдеще.

Код: VT-410-1 Категория:

Описание

410W Моно соларен панел

410W Моно соларният панел представлява високоефективно решение за генериране на собствена слънчева енергия. Със своите изключително компактни размери – 1722x1134x30мм, този панел предлага висок максимален добив от мощност, който може да достигне до 410 вата.Той е снабден с монокристални соларни клетки, които осигуряват висока ефективност и надеждност при преобразуване на слънчевата светлина в електрическа енергия.

С 410W Моно Соларния панел имате възможност да подпомогнете екологичността и да намалите разходите за енергия, като същевременно инвестирате в устойчиво енергийно бъдеще.

Основни характеристики на 410W Моно соларен панел:

  • Мощност: 410W
  • Тип: Монокристален
  • Размери: 1722 x 1134 x 30 мм
  • Висока ефективност и надеждност
  • Подходящ за къщи и комерсиални обекти
  • Намалява въглеродния отпечатък

Този соларен панел е идеален избор за всички, които желаят да инвестират в чиста и устойчива енергия, като същевременно намаляват своята зависимост от традиционните енергийни източници.

 

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “410W Моно Соларен Панел”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

VT-410-1

Свързани продукти