5kW хибриден моно инвертор V-TAC - SUN-5K-SG03LP1-EU

3,872.54 лв.

5kW хибриден моно инвертор – ключов компонент за вашата енергийна независимост. Оптимизирайте соларната си система с надежден и ефективен монофазен инвертор за оптимална производителност.

Код: SUN-5K-SG03LP1-EU Категории: ,

Описание

5kW хибриден моно инвертор

5kW хибриден моно инвертор е идеалното решение за вашата домашна или комерсиална соларна система. Този монофазен инвертор е проектиран да конвертира по-ефективно директен ток (DC) от соларните ви панели в алтернативен ток (AC), който може да се използва за захранване на домакински уреди или за предаване към електрическата мрежа.

Със своята 5kW мощност, той е в състояние да поддържа енергийните нужди на средно големи до големи съоръжения. Този хибриден инвертор осигурява висока енергийна ефективност и надеждност, като предлага гъвкавост за работа както с офгрид, така и с онгрид соларни системи.

Изработен с висококачествени компоненти, този хибриден моно инвертор гарантира дългосрочна устойчивост и ниска степен на обслужване. Благодарение на неговата IP20 защита, той е защитен от влага и прах, което гарантира неговата работа във всички климатични условия.

Поръчайте си 5kW хибриден моно инвертор днес и направете стъпка към енергийна независимост и устойчивост. Избор на домове и бизнеси, стремящи се към оптимизация на соларната система и минимизация на енергийните разходи.

 

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “5kW хибриден моно инвертор V-TAC”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

 

Категория Информация
Основна информация
Електрически данни
Мощност 5kW
Информация за продукта
Код за поръчка 11547
Код продукт SUN-5K-SG03LP1-EU
Допълнителна информация
Марка V-TAC
Гаранция 5 години

 

SUN-5K-SG03LP1-EU

Свързани продукти