5kW моно хибриден инвертор V-TAC, IP20 - VT-6607103

3,872.54 лв.

Върхов продукт в света на инверторите, 5kW моно хибриден инвертор  с уникална 5+5 годишна гаранция. Подходящ за оптимизиране на вашата соларна система, осигурява безшумна и ефективна работа.

Код: VT-6607103 Категории: ,

Описание

5kW хибриден инвертор монофазен 5+5г

 

5kW хибриден инвертор монофазен 5+5г е съвременно и високо ефективно решение за вашата домашна соларна система. Този инвертор е специално проектиран да преобразува директния ток (DC), генериран от вашите слънчеви панели, в алтернативен ток (AC). Той може да бъде използван във вашето домакинство или връщан обратно в електрическата мрежа.

Предимството на хибридния инвертор е възможността му да управлява както производство, така и съхранение на енергия в един и същ уред. Това ви позволява да оптимизирате и максимизирате използването на вашата соларна енергия. Той може да се свърже директно с батериите за съхранение на енергия. Това ви позволява да използвате слънчевата енергия и през нощта или по време на облачни дни.

5kW моно хибриден инвертор  е идеален за средно големи до големи домашни системи. Интерфейсът му е интуитивен и лесен за употреба, а вградените функции за безопасност гарантират, че вашата система ще работи гладко и безопасно.

Независимо дали сте нов в областта на соларната енергия или търсите да модернизирате съществуващата си система, 5kW хибриден инвертор монофазен 5+5г предлага устойчиво и ефикасно решение за вашите енергийни нужди.

 

 

 

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “5kW моно хибриден инвертор V-TAC, IP20”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

 

Категория Информация
Електрически данни
Мощност 5kW
Възможности
IP Степен IP20
Информация за продукта
Код за поръчка 11509
Код продукт VT-6606103
Допълнителна информация
Марка V-TAC
Гаранция 5 години, Възможност за удължена гаранция +5 години

VT-6607103

Свързани продукти