6kW хибриден инвертор V-TAC, монофазен гаранция 5+5г. - VT-6606

3,989.89 лв.

Върхов продукт в света на инверторите, 6kW хибриден инвертор монофазен с уникална 5+5 годишна гаранция. Подходящ за оптимизиране на вашата соларна система, осигурява безшумна и ефективна работа.

Код: VT-6606 Категории: ,

Описание

6kW хибриден инвертор монофазен 5+5г

 

66kW хибриден инвертор монофазен 5+5г е съвременно и високо ефективно решение за вашата домашна соларна система. Този инвертор е специално проектиран да преобразува директния ток (DC), генериран от вашите слънчеви панели, в алтернативен ток (AC). Той може да бъде използван във вашата домакинство или връщан обратно в електрическата мрежа.

Основната предимство на хибридния инвертор е възможността му да управлява както производство, така и съхранение на енергия в един и същ уред. Това ви позволява да оптимизирате и максимизирате използването на вашата соларна енергия. Той може да се свърже директно с батериите за съхранение на енергия, което ви позволява да използвате слънчевата енергия и през нощта или по време на облачни дни.

6kW хибриден инвертор монофазен 5+5г е идеален за средно големи до големи домашни системи. Интерфейсът му е интуитивен и лесен за употреба. Вградените функции за безопасност гарантират, че вашата система ще работи гладко и безопасно.

Независимо дали сте нов в областта на соларната енергия или търсите да модернизирате съществуващата си система, 6kW хибриден инвертор монофазен предлага устойчиво и ефикасно решение за вашите енергийни нужди.

 

 

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “6kW хибриден инвертор V-TAC, монофазен гаранция 5+5г.”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Свързани продукти