Инвертори за соларни панели

Показване на 1–12 от 40 резултата

100kW мрежов инвертор трифазен IP66 гаранция 10г.

13,847.30 лв.
Изберете мощност и надеждност с 100kW  мрежов инвертор трифазен IP66. С висока изходна мощност и устойчив дизайн, този иновативен продукт предоставя стабилно и ефективно решение за вашата енергийна система.

10kW ON GRID трифазен инвертор, 200VAC-1000VDC, WiFi

2,290.00 лв.
Фотоволтаичните инвертори от серията PH5000TM ефективно преобразуват постоянен ток от възобновяеми енергийни източници във висококачествено променливотоково захранване.

10kW мрежов инвертор IP66

2,649.76 лв.
Открийте 10kW мрежов инвертор с IP66 за надеждно и ефективно енергийно решение. С впечатляваща мощност и защита IP66, този иновативен инвертор е създаден да поддържа вашата енергийна система дори в най-тежки условия.

10kW мрежов инвертор V-TAC, LCD дисплей DC ключ трифазен IP65

2,515.98 лв.
Открийте 10kW мрежов инвертор V-TAC с LCD дисплей и DC ключ  - идеалният избор за трифазните енергийни нужди. IP65 защита осигурява надеждност при всички условия. Енергийно ефективен и лесен за управление.

10kW Хибриден Инвертор 380VAC Трифазен Гаранция 5+5г.

7,409.47 лв.
Мощно и универсално решение за енергийния си баланс с 10kW Хибриден Инвертор 380VAC трифазно захранване. Оптимизиран за стабилност и ефективност, този иновативен инвертор предоставя надеждна електроенергия и гъвкавост за различни сценарии.

12kW хибриден инвертор 380VAC трифазен

7,845.68 лв.
Мощно и универсално решение за енергийния си баланс с 12kW хибриден инвертор 380VAC с трифазно захранване. Оптимизиран за стабилност и ефективност, този иновативен инвертор предоставя надеждна електроенергия и гъвкавост за различни сценарии.

15kW ON GRID трифазен инвертор, 200VAC-1000VDC, WiFi

2,490.00 лв.
15kW ON GRID трифазен инвертор, 200VAC-1000VDC, WiFi се използва за преобразуване на постоянен ток, който се генерира от соларните панели, в променлив ток и се изпраща към мрежата по трифазна линия.

15kW мрежов инвертор трифазен

3,573.07 лв.
Открийте мощта и надеждността на нашия 15kW трифазен мрежов инвертор. С висока входна и изходна мощност, този инвертор гарантира стабилна и ефективна конверсия на соларната енергия в електрическа мощност.

3.6kW хибриден инвертор V-TAC, монофазен 3г.

3,168.44 лв.
Открийте висококачествения ни 3.6kW хибриден инвертор с монофазно захранване. Оборудван с водещи технологии и 3 години гаранция, този продукт предлага оптимална работа и надеждност за вашата соларна система.
 
 

3.6kW хибриден инвертор V-TAC, монофазен гаранция 5+5г.

3,213.04 лв.
Открийте висококачествения ни 3.6kW хибриден инвертор с монофазно захранване. Монофазният дизайн осигурява ефективност, а 5+5г гаранция ви дава увереност за вашето енергийно бъдеще.

30kW Мрежов Инвертор Трифазен 380VA

5,163.39 лв.
Изпълнете вашата енергийна система с мощност и надеждност с 30kW Мрежов Инвертор Трифазен. Осигурете си ефективно управление на енергията и стабилна мрежова свързаност с високата производителност на този иновативен инвертор.

30kW мрежов инвертор трифазен IP66 гаранция 5+5г.

5,327.68 лв.
Изберете нашия 30kW мрежов инвертор трифазен с IP66 защита за надеждна и ефективна енергийна система. Мощност и устойчивост в едно.

За какво служи соларния инвертор

Инверторите са неизменна част от всяка соларна система. С тяхна помощ се преобразува енергията, генерирана от фотоволтаичните панели в електричество, което може да се използва в дома или да се отдава в енергопреносната мрежа. 

За всички уреди е необходим променлив ток, а не постоянен. Инверторът отговаря за преобразуването на постоянния входен ток DC към променлив изходен AC.

Какви видове соларни инвертори има

Мрежови (On-grid)

Мрежови или On grid соларните инвертори са ключов компонент във всяка фотоволтаична система, свързана директно към електрическата мрежа. Те преобразуват постоянния ток, генериран от слънчевите панели, който веднага се консумира или се  отдава в мрежата с цел продажба.

Изборът на качествен on grid инвертор гарантира оптимална работа на вашата слънчева  инсталация и максимизира възвръщаемостта на инвестицията ви. 

Off-grid

Те имат най-голямо приложение на местата, където няма електропреносна мрежа. За да могат да се използват през цялото денонощие, задължително трябва да има включена и батерия, в която да се акумулира произведеното количество електроенергия.

Хибридни

Подходящи както за връзка към мрежата, така и за автономни соларни централи. Те не само преобразуват постоянния ток, генериран от фотоволтаиците, в променлив ток подходящ за използване от домакински уреди, но могат да зареждат батерията и от мрежата. 

Тези инвертори са комбинация от най-добрите характеристики на on-grid и off-grid технологиите, предоставяйки гъвкавост и устойчивост при всякакви условия.

Как да изберем подходящия за нашата ФЕЦ

При избора трябва да се обърне внимание на няколко основни фактора:

  • Мощност – изборът на мощността на инвертора трябва да се съобрази с общата мощност на панелите – трябва да е по-висока, за да има резерв;
  • Ефективност – трябва да изберете такива инвертори, които да използват максимално генерираната слънчева енергия. Това гарантира по-малко загуби и по-добър резултат за ефективност на фотоволтаичната система;
  • Гаранция – инвертора трябва да е с дългосрочна гаранция – това е показател за качество и надеждност;
  • За какви цели ще ви е необходим – за битови нужди – в повечето случаи се използват монофазни, а за продажба на електричество или за промишлени цели – трифазни инвертори.

Всеки наш соларен инвертор, който предлагаме в Ic Energy, гарантира максимална производителност, дълготрайност и надеждност. Лесни са за инсталиране и поддръжка, което ги прави идеалният избор за вашите нужди.