Многофункционален накрайник за развиване на топчета с кабел - 20696

118.00 лв.

Мултифункционалният накрайник е специално проектиран за системите за навиване на кабели X BOARD XB 300 и XB 500. Той може да бъде използван и за навиване на разхлабени кабелни снопове, като се закрепят към централния накрайник от неръждаема стомана на XB 300 и след това се разгънат 4-те странични скоби.

Описание

Накрайник за развиване на топчета с кабел

 

Мултифункционалният накрайник за развиване на топчета с кабел е специално проектиран за системите за навиване на кабели X BOARD XB 300 и XB 500. Той може да бъде използван и за навиване на разхлабени кабелни снопове, като се закрепят към централния накрайник от неръждаема стомана на XB 300 и след това се разгънат 4-те странични скоби.

Телескопичният централен накрайник има диаметър от 72 мм, което го прави идеален за навиване на по-тънки кабелни снопове или отделни проводници. Височината му обикновено е 196 мм, но може да бъде удължена до максимум 294 мм чрез телескопичния механизъм. Това позволява навиването на високи кабелни снопове или съответни тръбни снопове.

Когато 4-те странични скоби са разгънати, общата контактна повърхност достига до 430 мм в диаметър, което осигурява съответствие с различни кабелни или тръбни снопове. Този уред също така може да се комбинира с RUNPOSTICKS.

Оптималната област на приложение включва навиване на свободни кабелни снопове или отделни проводници с максимална височина от 294 мм и максимален диаметър от 430 мм.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Многофункционален накрайник за развиване на топчета с кабел”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Свързани продукти