Трифазен смарт метър с включени в комплекта токови трансформатори 100А/5А - PH5000

199.00 лв.

Трифазен смарт метър за DIN-шина. Той е идеален за оптимизиране на слънчеви фотоволтаични системи. Надеждност и прецизност в едно.

 

Код: PH5000 Категория:

Описание

Трифазен смарт метър MUST с включени в комплекта токови трансформатори 100А/5А

Трифазен смарт метър за DIN-шина . Той е идеален за оптимизиране на слънчеви фотоволтаични системи. Надеждност и прецизност в едно.

Този съвременен електронен смарт метър е перфектният инструмент за вашия дом или бизнес. С включени в комплекта токови трансофматори 100A/5A e способен да измерва общата консумация на електричеството (kWh) както и моменталната мощност (kW), напрежението (Vrms), тока (Irms), честотата и коефициента на мощността, той предоставя на потребителите цялостна информация за електрическите параметри в реално време.

Устройството работи с номинално напрежение от 220V, 230V или 240V и има диапазон на работно напрежение между 0.85Un и 1.15Un. Проектиран е да консумира минимално количество енергия, като захранването му е по-малко от 1W и 8VA.

Едно от най-изтъкнатите предимства на този смарт метър е включената RS485 комуникационна връзка с Modbus-RTU протокол. LED индикацията на пулса осигурява лесна визуална проверка на работата на устройството. 7-сегментният LCD дисплей показва информацията ясно и разбираемо, като размерите на цифрите са 5.3mm × 2.8mm.

Трифазен смарт метър MUST с MID Сертификат и с включени в комплекта токови трансофматори 100A/5A е проектиран да работи надеждно при различни околни условия.Може да функционира без проблеми в температурен диапазон от -10° C до +45° C. Като издържа и на екстремни температури между -25° C и +75° C.

Независимо дали искате да следите консумацията на електричество във вашия дом или в промишлено приложение, този смарт метър е идеалният избор за вас.

 

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Трифазен смарт метър с включени в комплекта токови трансформатори 100А/5А”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Свързани продукти